Кубрат Пулев коментира предстоящия мач за английско издание

Кубрат Пулев скочи на Антъни Джошуа. Той смята, че британецът е арогантен и страхлив и го определя като човек с психологически проблеми. В интервю за Betway Insider blog Пулев заяви, че за него е без значение къде ще се бие, дори това да е на територията на Великобритания, пишат Gong.bg.

Джошуа и Пулев ще боксират в "О2", надява се Хърн

“Световният шампион продължава да се бави с новата дата за мача. Разбирам пандемията и всичко останало, но смятам, че без проблем можем да се бием до края на годината и точно за това се подготвям", заяви Кобрата. 

Няма значение къде и кога, аз съм готов. Последното, което чухме, е 5 декември, а Лондон е фаворит да приеме двубоя. Смятаме, че са избрали този вариант, защото него го е страх да се бие извън Лондон. Аз мога да се бия навсякъде. Готов съм, гладен съм и знам, че ще победя.

Той със сигурност е много добър боксьор, световен шампион е, но също така има и много пробойни в играта му, които мога да използвам, за да го победя. Според мен той има проблем с психиката", добави българинът.

Пулев: Ще запиша брутална победа над Джошуа

Това ще бъде победа за моята страна. България никога не е имала световен шампион в тежка категория и това ще бъде победа не само за мен, но и за целия народ в родината ми. Искам да ги направя наистина щастлив", завърши Кобрата.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си