Ударили са се пътнически автобус и бус

Тежка катастрофа между пътнически автобус и бус на пътя Добринище - Гоце Делчев. Движението е затворено и към 21:30 часа. По първоначална информация инцидентът се е разминал без жертви.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Автобусът е пътувал в посока Гоце Делчев, когато на десен завой в насрещното движение навлиза бус. Следва тежък удар, при който са пострадали мъж и дете, пътували в буса. Те са транспортирани в болниците в Гоце Делчев и Разлог. Пътниците от автобуса са без сериозни наранявания.

Причината за навлизането на буса в насрещната лента не е ясна. Настилката в дефилето, обаче е мокра. Движението в неделния следобед беше интензивно и след катастрофата се оформиха километрични опашки.

На пътя Бургас-Ветрен също стана пътен инцидент - верижна катастрофа с пет автомобила. По първоначална информация на пътната полиция има ранени, откарани са за преглед в болница. Заради инцидента движението се отклонява, колите се изтеглят бавно и патрул регулира движението.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.