Хората в Три кладенци са потресени от зверското посегателство

История от врачанското село Три кладенци шокира с неописуемата си жестокост и за жалост е с финал, който често следва случаите на домашно насилие в България.

Хората в Три кладенци бяха потресени, след като техен съселянин заля с бензин и подпали жената, с която живее повече от 30 години. Престъплението било извършено, докато жертвата спяла.

Мъж подпали жена си, докато тя спи

На улица „Роза” семейството се нанесло, след като Татяна купила къщата с кредит. До вчера минавала средно по 90 км до Мездра и обратно, за да работи и да изплаща заема. Във вторник вечерта си легнала рано, защото трябвало да става в 3 часа за нощна смяна.

„Често съм чувал да се карат. Той беше казал, че ще я запали, но ние не вярвахме на думите му. Все пак ни е баща”, коментира синът на тежко пострадалата жена Милен Татянов. Той и двама негови приятели първи чуват писъците на горящата жертва.

„Жената беше в критично състояние. Не знам какво заслужава този човек”, коментира един от очевидците – Марин Георгиев.

На помощ се притичват още хора. Часове след случилото се не могат да се отърват от шока и да опишат видяното с думи.

Банков обир в Сандански (СНИМКИ)

„Аз, каквото съм видял, това не се забравя никога. Това е нещо ужасно”, казва кметът Светлан Симеонов.

Това не е първото посегателство над жената. Преди време нападателят отрязал косата й с нож. После опитал да я удави в язовира. Така прогонил от семейния дом и големия си син.

Повече по темата гледайте във видеото

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.