Стремим се да имаме една красива столица, която по нищо да не отстъпва на най-големите европейските градове, написа премиерът във Facebook

"Днес е големият християнски празник на Светите мъченици София, Вяра, Надежда и Любов. Пожелавам на всички здраве, успехи и благополучие. Честито и на имениците". Това написа премиерът Бойко Борисов във Facebook.

Почитаме светите София, Вяра, Надежда и Любов

"Отбелязваме и Деня на град София. Радостен съм, че столицата продължава да се развива и да става все по-хубава и приветлива. През последните години градът се промени и модернизира – действащото метро вече е с дължина от 48 км, ремонтирани и изградени бяха множество ключови булеварди, жизненият стандарт се повиши. Промените са видими и са към по-добро", допълва премиерът.

 

 

Той изразява увереност, че развитието на инфраструктурата и условията за живот в София ще продължат с още по-бързи темпове.

"Стремим се да имаме една красива столица, която по нищо да не отстъпва на най-големите европейските градове", пише още Борисов. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си