МВР отчита, че днешният почивен ден е преминал без сериозни ПТП-та

Тежък трафик в Деня на Независимостта. По изчисления на бизнеса 200 000 души са слели уикенда с почивния 22-ри септември.

Интензивен е трафикът на входа на София откъм АМ „Тракия”. Въпреки призивите на "Пътна полиция" шофьорите да бъдат отговорни в края на почивния ден около 17:00 часа се случи тежка катастрофа между Костинброд и село Волуяк.

Тежка катастрофа с жертва край Костинброд

По информация на NOVA четири коли са се ударили като на място са били изпратени и четири екипа на Спешна помощ. Първата линейка се е отзовала на мястото на инцидента на третата минута след подаването на сигнала.

Километрични опашки по границата заради пазаруване в Турция

Тя е транспортирала най-тежко пострадалия – около 40-годишен мъж, който за съжаление е починал на входа на болницата. Други трима пострадали са били откарани към други лечебни заведения.

МВР отчита, че днешният почивен ден е преминал без сериозни ПТП-та. На традиционно най-натоварените места трафикът е бил организиран с две активни ленти в посока към София. От  "Пътна полиция"  напомнят, че акцията им, която следи за неправоспособни шофьори и за такива, които са седнали зад волана след употреба на алкохол или наркотици, продължава.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.