Първите участници в новото предаване бяха д-р Мирослав Ненков, Ники Кънчев и д-р Лилия Стефанова

В дебютното издание на „Пресечна точка“ – спор за COVID-19, икономиката и кученцето на Ван Дам. Първите участници в новото предаване бяха д-р Мирослав Ненков, Ники Кънчев и д-р Лилия Стефанова.

Според д-р Ненков COVID-19 няма да е нито първата, нито последната пандемия, която ще сполети света, но заради нея човечеството все пак не е спряло своя ход. Ники Кънчев категорично не се съгласи с тезата, че нормалният живот не е спрял. От своя страна д-р Лилия Стефанова посочи пък, че пандемията води до различни психични заболявания.

Бедни или богати - как ще живеем, когато вирусът си отиде беше втората основна тема, по която участниците в предаването споделяха своите гледни точки. И тримата се съгласиха, че личната отговорност е ключов фактор за всеки от нас.

Спасяването на 3-месечната чихуахуа Рая и призива на известния екшън актьор Жан-Клод Ван Дам беше третата дискутирана тема от събеседниците в предаването.

Цялото предаване гледайте във видеото.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.