DJ Дамян подготвя втори сезон на дискотеките в интернет

След затварянето на нощните заведения се очаква да започне вторият сезон, както го наричат в социалните мрежи, на онлайн дискотеките. По време на карантината разказахме за DJ Дамян, който взриви хората в интернет.

Нощните заведения и баровете отново ще бъдат поставени пред огромен натиск за оцеляване. Не само артистите, но и целият обслужващ персонал има притеснения за месечните си доходи.

„Ситуацията може да е някаква конспирация, възможно е и да е истина, това не е от никакво значение. Въпросът е да спазваме мерките, това е задължително. Сигурно има хора, които ще затворят заведенията си и повече няма да ги отворят. Вероятно ще има и такива, които ще фалират. Определено доходите на колегите от бранша ще намалеят”, посочи Дамян.

НОВ НАЧИН НА ЗАБАВЛЕНИЕ: Онлайн дискотека по време на коронавирус (ВИДЕО)

Затварянето обаче означава втори сезон на онлайн дискотеките. Отново вечерните забавления за феновете на нощния живот ще бъдат в интернет. DJ Дамян е в центъра на събитията. Към него вече заваляха стотици съобщения.

„В момента, в който започна да се коментира затварянето на заведенията, съобщенията към мен започнаха. Появиха се мемета, които съобщават: „Очаквайте сезон 2 на DJ Дамян”. Определено интересът е много голям. Оказа се, че и българите от чужбина очакват това парти отново да се върне”, допълни диджеят.

Той обяви, че първото онлайн събитие е планирано за петък. „Тогава стартираме първия купон от втория сезон на интернет партитата”, допълни Дамян.

Повече гледайте във видеото. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.