„Тренировките ми изискват прекалено много", споделя младата жена, която мечтае за Олимпиада

Слънчевата и усмихната Карин Околие прави своите подкастове и пише своите любопитни текстове за личния си блог в една уютна сладкарница, където екипът на „Събуди се” се срещна с нея. Но от цялото разнообразие на  заниманията си Кари предпочита да се фокусира върху леката атлетика, а като всеки един спортист – мечтата й е участие в Олимпиада.

Владимир Карамазов стана блогър (ВИДЕО)

„Аз съм лъчезарен човек. Доста напориста съм и съм изключително самостоятелна”, споделя Карин. „Идва ми отвътре да съм вечно усмихната, макар на моменти да усещам, че не е особено удачно да съм вечно ухилена”, шегува се младата жена.

„Тренировките ми изискват прекалено много. Прекалено много време, отдаденост.. изморен си и нямаш време за социални контакти”, споделя спортистката. „Винаги съм харесвала литературата. В училище това беше любимият ми предмет. Много обичам да пиша и общо взето стана някак си естествено - в един момент реших да публикувам нещата, които пиша”, разказва Карин.

Още любопитни подробности за Карин Околие  гледайте във видеото.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.