Тайните признаци са разкрити от експерти по езика на тялото

Ако подозирате, че партньорът ви изневерява, експерт по езика на тялото разкрива тайни признаци, по които ще можете да определите със сигурност дали това се случва или не, информира РТС.

Гласът издава кои жени са склонни към изневяра

Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс отбелязва, че на първо място, ако имате чувството, че партньорът ви изневерява, вероятно това вече се случва. Трябва обаче да се има предвид, че ако сте подозрителни или параноични по природа, чувствата ви може да ви подвеждат. Но ако сте оптимист по природа, тогава трябва да се доверите на чувствата си.

Мозъкът ви винаги ще улавя множество фини знаци, жестове, детайли, въз основа на които ще усетите, че нещо не е наред, още преди да откриете фактите. Дори можеше да мирише различно, защото тялото му отделя нови видове феромони “, добавя Джуди.

Гласът може да издаде изневеряващия

Във всеки случай Джуди Джеймс изброява шест тайни знака, по които ще можете да разпознаете със сигурност, че партньорът ви ви изневерява.

Настройка

Мъж в нова връзка отделя повече време на външния си вид и поддържане. Често ще го видите да ходи изправен и да не пропуска ритуали за лична грижа или да прекарва повече време във фитнеса.

Мимикрия

Новите връзки също означават интензивна мимикрия, особено ако той е влюбен в този друг човек. Това означава, че той ще прави нови жестове и мимики, ще копира начина, по който говори, и дори ще смени вкуса за музика и мода.

Спортът - най-популярното алиби на кръшкачите

Ако той смени гардероба и езика на тялото или ако сам си купи дрехи, вместо да поиска вашето мнение, това е един от най-често срещаните фини признаци на афера, който жените могат да разпознаят.

Изблици на ярост

Джеймс добавя, че е погрешно да очакваме изневеряващ партньор постоянно да се чувства виновен.

"За егото е по-лесно да превърне гузната съвест в гняв, опитвайки се да заподозре партньора си в изневяра."

Така че изблиците на гняв са нормалното поведение на измамник.

Телефон

Смартфонът е ключов инструмент за кръшкач, който ще го направи супер чувствителен, буден и готов да скочи всеки момент, когато някой се приближи до телефона му, особено вие, посочва опитния терапевт.

Холивудските красавици, чиито мъже им изневериха (ГАЛЕРИЯ)

Постоянна проверка, постоянно изпращане на съобщения, отвличане, ако го вземете в ръка, излизане от стаята, когато някой му се обади - всичко това са често срещани симптоми на афера. Трябва обаче да се има предвид, че някои неверни партньори използват и друг, скрит телефон.

Прелюдия

„Не е вярно, че неверните партньори губят интерес към секса, тъй като либидото им се увеличава поради връзка с любовница“, казва Джеймс, но отбелязва, че липсата на прелюдия и целувки може да е знак, като се има предвид, че го кара да се чувства като изневерил на новия си партньор.

Избягва контакт с очите

Дълбокият и дълготраен контакт с очите помага за задълбочаване на емоционалните нагласи и точно затова измамниците ще избягват контакт с очите като от чума, предупреждава експертът.

Повишен стрес

„Измамата означава да лъжете и двамата партньори с постоянни измами, за да не би случайно някой да ви хване по телефона или в социалните мрежи. „Поради толкова много начини, по които могат да бъдат проследени, измамниците са под невероятен натиск да скрият своите следи, което увеличава стреса им, а това се вижда и в езика на тялото“, отбелязва Джуди Джеймс.

Това ще се прояви с бързо мигане, повърхностно дишане, потрепване на крака или трептене, както и внезапни емоционални изблици, които могат да варират от сълзи до гняв.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.