За това сигнализираха собствениците на търговските обекти

В рамките на няколко минути жена успява да отмъкне стоки от два различни магазина за почистващи препарати. За това сигнализираха собствениците на търговските обекти. Жената си има и подкрепление – в магазините влиза заедно с още един човек, който отвлича вниманието на продавачите, докато тя прибира, каквото си хареса. Общата стойност на откраднатите продукти е 150 лева.

Жената се е насочила първо към магазина на Ивайло Симеонов. Кражбата в неговия обект е извършена към 18 ч. за около десет минути.

„Тя прибира серуми за коса и парфюми в чантата си. Под палтото си слага балсами за коса. Щетите за обекта ми са за около 50 лева. Няма да подам жалба в полицията, защото предишния път, когато писах в районното, просто беше запълнена статистиката за кражбите и не последва нищо”, разказа Симеонов.

Другият ощетен собственик - Адриан Савов, обясни, че в търговския му обект крадлата влязла отново в края на работния ден, заедно с мъж.

„Взели са омекотители, пасти за зъби, дезодоранти и други продукти, необходими за домакинството. Действат професионално - единият прикрива другия и започват да крадат от първата секунда. Винаги съм нащрек, но този път успяха да ме изненадат”, посочи Савов.

След разпространяването на клиповете от извършените кражби много хора са се свързали с търговците, за да разкажат за подобни случаи със същата жена. 

Повече гледайте във видеото. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.