Вижте какво разказа главният редактор на вестник „Стършел” за предаването "Офанзива с Любо Огнянов"

Коронавирусът през последната година беше напът да ни накара да забравим да се усмихваме или да виждаме усмихнати лица по улиците. Една от причините бяха маските, които трябва да носим. Затова може би и толкова популярни станаха онези от тях с нарисуваните усмивки. Всъщност щастието е много по-силно лекарство от всички антибиотици. А на какво сме се усмихвали през годините – в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA News ви връщаме 30 години назад заедно с карикатурите на вестник „Стършел”.

Живот в карикатури

„Винаги съм си мислил, че най-добрият учебник по история са карикатурите. Карикатуристите безпогрешно улавят мига. Историята може да бъде учена и само по карикатури, вместо по записките на историците”, казва главният редактор на вестника Михаил Вешим.

Още по темата гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.