За мистериите и фактите 110 години след раждането на пророчицата

Тази събота екипът на „Ничия земя” ни разказва една история от пресечната точка на други светове. Винаги, когато стане дума за Ванга и нейните предсказания – всичко е на друго ниво. В навечерието на честването на 110 години от рождението на петричката пророчица – 31 януари 1911 г. ще ви срещнем с Красимира Стоянова - племенницата на Ванга.

Тя е първата, който разказва в книга за живота на леля си. Пророчицата приживе е потвърдила, че всичко в нея е вярно. Някои истории звучат невероятно, но са достоверни. Други няма да се харесат на държавници и на „приятелите“ на Ванга през годините, но отново са достоверни. Ще чуете за разкритията от първо лице, включително за истинските предсказания на Ванга и срещите  ѝ с мъртвите...

Успяла ли е Ванга да предскаже пандемията - гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.