Козметичка дарява радост и самочувствие на жертвите на коварната болест

Безплатни процедури за раково болни жени предлага козметичка от Благоевград.

Надежда Чаева прави процедури, с които възстановява веждите на дамите, които са ги загубили, покрай битката с коварното заболяване.

Безплатният микроблейдинг Надежда Чаева решила да подарява, след като преценила, че покрай пандемията от COVID-19 не се обръща достатъчно внимание на страдащите от други болести. И за да подари самочувствие на дамите, започнала да предлага безплатно оформяне на вежди.

Надежда казва, че в тежки житейски ситуации, като лечението от рак, е много важно да има дребни радости, които да държат духа на всеки човек висок.

Първоначално тя възнамерявала да направи три безплатни процедури. Но неочаквано доброто й се оказало заразно.

СЛЕД РЕПОРТАЖИ НА NOVA: Преместиха диспансера за онкоболни деца в ИСУЛ

"Започнаха да ми се обаждат наши клиенти, които искаха да дарят, фактически пари, за да мога да правя на повече от трима човека тази процедура, което много ме зарадва, защото доброто се предаде нататък", споделя Надежда.

И Надежда е решена да прави безплатен микроблейдинг не на 3, а на всички онкоболни жени, които я потърсят. За да продължи доброто нататък. 

Вижте повече във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.