Мъжът е шофирал без книжка и след употреба на 3 вида дрога

Тежка катастрофа във Варна. Кола се вряза в спирка, пострадал е 18-годишен младеж. Полевият тест показва, че шофьорът е бил дрогиран. Виновникът е избягал от местопроизшествието.

След издирване от полицията съобщиха, че са установили и задържали виновника - 32-годишен варненец. Установено е, че той е управлявал автомобила без книжка. Тестът за наркотици е показал, че арестуваният се е качил зад волана след употреба на 3 вида дрога.

 

 

След инцидента водачът е свалил регистрационните табели на автомобила си и го е укрил в района над стадион "Варна". В хода на оперативно-издирвателните действия, автомобилът е намерен, извършен е оглед. Мъжът е задържан в полицията за срок до 24 ч., случаят е докладван на прокурор при РП- Варна.

 

 

При инцидента е пострадал 18-годишен младеж. Той е откаран в болница с комоцио и  контузии на глава и рамо, оказана му е медицинска помощ и е насочен за домашно лечение.  Младежът е без опасност за живота.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.