Настояват за основен ремонт на пътя Созопол-Синеморец

Жители на Приморско и Царево излязоха на протест срещу състоянието на главния път между двете черноморски общини. Събирането под мотото „Любовно писмо до АПИ” се състоя въпреки, че в края на седмицата от Пътната агенция увериха, че до началото на летния туристически сезон трасето Созопол до Царево ще бъде ремонтирано. За целта били предвидени 800 000 лева. Недоволните настояват за основен ремонт на пътя от Черноморец до Синеморец, за да могат през летния сезон туристите да ги посещават без проблем.

„Настоявам за цялостна обработка на пътя от Черноморец до Резово. Целта е туристите безпрепятствено да посещават нашата дестинация, в противен случай сме обречени. На милиардите левове, които се инвестираха в държавата ни, е срамота да бъдем оставени в това състояние”, каза Кирчо Илиев.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО Е.