Сблъсъкът е станал между два леки автомобила

Тежка катастрофа с двама загинали затвори пътя Русе - Бяла. Сблъсъкът е станал между два леки автомобила в ранния следобед днес. Сигналът за инцидента е подаден около 14:30 ч. 

От удара единият водач загина на място. Шофьорът на другата кола бе откаран в русенска болница с политравма и с опасност за живота. Въпреки усилията на лекарите той е починал, предаде БТА.

Тежка катастрофа затвори пътя Ботевград – Мездра, има пострадали (ВИДЕО)

Произшествието става на прав участък, при суха пътна настилка. Според свидетели единият от автомобилите внезапно е навлязъл в насрещното платно. По една от колите има сериозни щети, а другата е излетяла на метри от пътното платно от силния удар.

Хора на мястото инцидента смятат, че причината за катастрофата е здравословен проблем.

За всички леки автомобили и автобуси е осигурен обходен маршрут. Тежкотоварните изчакват на място до разчистването на пътя.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.