Актьорът обжалва наложената му ефективна присъда

Актьорът Явор Бахаров не се яви на обжалването на ефективната присъда срещу него за шофиране след употреба на алкохол и наркотици. Причината – имал висока температура след поставяне на ваксина. Заседанието беше отложено за 14 април.

Защитата на Бахаров иска ефективната му присъда да бъде заменена с условна, защото актьорът е реабилитиран по предишните присъди срещу него – през 2016 г. за шофиране в нетрезво състояние и през 2019 за хулиганство.

В началото на 2020-та той беше заловен от полицаи да шофира във видимо неадекватно състояние из улиците на Банско. Впоследствие Районният съд в Разлог го осъди на една година затвор.

Явор Бахаров обжалва присъдата си

По думите на адвоката му Денислав Асенов, Бахаров не трябва да бъде осъждан с ефективна присъда, а само с условна, с възможност да участва в програми с млади лица.

Осъдиха на затвор актьора Явор Бахаров

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.