Една аудиосерия продължава 1 час, а са общо 10 серии

Първият български аудиосериал „P.S. Някой трябва да плати“ излиза в допълнено книжно издание. Успехът на трилъра влезе в историята и с превода си на английски и руски език. Повече за екшън-криминалето и сюжета на книгата може да научите от интервюто на Гергана Найденова с автора Богдан Русев.

Създаден от него по поръчка на платформа за аудиокниги. Желанието им е било да бъде нещо с екшън, шпиони, красиви коли и жени. Преведен на английски и на руски език.

По думите му актьорът, който чете текста, добавя пласт към самото преживяване. А целта е да прилича повече на сериал и по-малко на книга.

Накрая има глава, която показва накъде би тръгнала историята.

"Развива се в 2 линии във времето – в едната героите, представители на мистериозна международна организация, които пристигат на несъществуващ остров, за да търсят укриващ се длъжник. В другата са другите герои, за които се разказва как са стигнали там как и защо", сподели Богдан Русев.

ЛИТЕРАТУРНА КЛАСИКА: Първият роман на Кърт Вонегът излиза в нов тираж у нас

Според него една аудиосерия продължава 1 час, а са общо 10 серии. Тенденцията обаче е към по-къси и по-многобройни епизоди.

Иска му се да има български аудиосериал с повече от 1 сезон.

Целия разговор вижте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.