Херцозите на Кеймбридж са в едномесечен траур

Принц Уилям и Кейт Мидълтън с първи работен ангажимент след погребението на принц Филип. Херцозите посетиха британския въздушен тренировъчен корпус. 

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се появиха заедно в 282-ри ескадрил „Ийст Хем“, Въздушен тренировъчен корпус в Източен Лондон. Там те разговаряха с кадети, които подкрепят развиването на жизненоважни житейски умения у младите хора. 

73 ГОДИНИ БРАК: Любовната приказка на кралица Елизабет и принц Филип (ГАЛЕРИЯ)

По време на посещението ескадрилът отдаде почит на херцога на Единбург, който в продължение на 63 години беше главен въздушен комодор на въздушния тренировъчен корпус. През 2015 г. Филип предава военния патронаж на херцогинята на Кеймбридж, която след това става почетен въздушен командир. 

Посещението на Кейт Мидълтън и принц Уилям попадна в рамките на официалния едномесечен траур смъртта на принц Филип, затова двойката беше облечена в черно.  

С КРАЛСКИ ПОЧЕСТИ: Изпратиха принц Филип в последния му път (ВИДЕО+СНИМКИ)

Посещението на Кейт Мидълтън и принц Уилям попадна в рамките на официалния едномесечен траур смъртта на принц Филип, затова двойката беше облечена в черно. Херцогинята беше избрала рокля тип палто на Dolce&Gabbana във военен стил, комбинирана с аксесоари в черно – обувки на ток и кожена чантичка.

Снимка: Getty Images

Моделът със златисти копчета и без яка Кейт облече и през 2017 г. в Деня на Възпоменанието, отбелязват от HELLO!.