Вижте каква е причината

Банкови служители ровиха в кофите за боклук, търсейки изгубената халка на своя колежка, пише UPI. Трина Бърнс се прибрала след тежък работен ден в „Америкън тръст сентър банк” в градчето Бисмарк, Северна Дакота, когато установила, че венчалната й халка, която носела от 32 години, не била на пръста й.

Куче се включи в щафетно бягане... и спечели (ВИДЕО)

„Първоначално помислих, че сутринта на тръгване за работа, просто съм я оставила вкъщи. Но след като проверих – не я открих никъде”, разказва тя. Трина помолила своя колежка да провери за пръстена в офиса, защото на следващия ден била хоумофис.

Изгубило се агне прекара нощта в затворническа килия (СНИМКИ)

След като халката не била открита в сградата на банката – всички служители от офиса решили да проверят дали случайно и по невнимание не е била изхвърлена с останалия боклук от чистачките. Така всички се насочили към контейнерите, оставени на задния паркинг на зданието… и няколко от банковите служители дори се покатерили в тях.

След безуспешно ровене всички решили да проверят пак на следващия ден. Но.. това не се наложило. Халката на Трина била намерена на паркинга, непосредствено до мястото, където била оставила колата си няколко дни по-рано. Доволни от щастливата развръзка банковите служители заявиха, че са готови отново да ровят в боклука, ако така ще помогнат на свой колега.