Ан Дъглас е починала на 102-годишна възраст

Почина съпругата на Кърк Дъглас. Ан Дъглас си е отишла от този свят на 102-годишна възраст, само шест дни след рождения си ден. Филмовият продуцент и вдовица на великия актьор е починала в дома си в Бевърли Хилс, съобщават близки на семейството. Причината за смъртта й все още не е съобщена.

Ключови дати в живота на Кърк Дъглас и интересни факти за легендата на Холивуд (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Ан ще остане в сърцата ни завинаги. Тя беше повече от мащеха. Извади наяве най-доброто от всички ни, особено от моя баща. Той никога нямаше да постигне тази слава без нейната подкрепа. Катрин, аз и децата я обожавахме", заяви доведеният й син Майкъл Дъглас.

На 103-годишна възраст почина легендата от златната ера на Холивуд Кърк Дъглас (ВИДЕО+СНИМКИ)

Смъртта на Ан Дъглас идва малко повече от година след смъртта на съпруга й - легендата от Златната ера на киното си отиде на 103-годишна възраст през февруари 2020 г. Кърк се жени за Ан Буйдънс, както е моминското й име, само три години след развода си. Двамата са заедно повече от 60 години. От любовта им се раждат двама синове - Ерик и Питър.

Последната семейна снимка с Кърк Дъглас – 4 поколения на една маса (СНИМКИ)

„Имах късмет да намеря сродна душа преди 63 години и вярвам, че нашият чудесен брак и дългите ни нощни разговори ми помогнаха да преживея всичко”, споделя преживе актьорът.

Холивуд скърби за своята легенда Кърк Дъглас (СНИМКИ)

Холивуд се сбогува с Кърк Дъглас (СНИМКИ)

На кого завеща милионите си Кърк Дъглас? (СНИМКИ)