Автомобилът е изложен пред сградата на банковата институция

Българската банка за развитие продава на търг лимузина с начална цена 95 хиляди лева. Тя е с дълга база, с всички екстри за модела и салон, изработен по поръчка.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Луксозната лимузина е купена преди пет години като нова за над 250 хиляди лева. А че колата е пусната на търг, първи забелязва депутатът Владислав Панев.  “ Ако имате 95 хиляди лева свободни, може да участвате към края на август в търга. Според мен си заслужава. Най-малкото, ако си платите депозита, ще може да направите и едно кръгче”, заяви той.

Двигателят на колата е осемцилиндров с мощност 449 конски сили. И нещо повече – лимузината има минало. Била е ползвана от бившия шеф на банката Стоян Мавродиев, разкри с пост в социалните мрежи икономическия министър Кирил Петков.

„Ако я е карал Брад Пит, или на Брад Пит брата – става. Шеф на държавна банка не е история за тази кола”, заяви случаен минувач. Търгът беше тема и на оживената столична улица „Витошка”.

Екстрите като панорамен люк и масажна функция на седалките обаче не съблазняват всеки.

 

 

„Това е симпатичен бонус, но не това ще ме накара да си закупя такава кола. Нищо не би ме съблазнило, дори и фактът да е карана от президента”, твърди Росица.

А според депутата Владислав Панев шефовете на банки могат да ходят на работа и с метро.

„Така че - означава нов манталитет”, категоричен е депутатът Владислав Панев.

ББР дава на прокуратурата сигнал за кредит за 100 милиона