Пет хип-хоп икони ще пеят на шоуто

Рапърите Доктор Дре, Снуп Дог, Еминем и Кендрик Ламар и R&B звездата Мери Джей Блайдж ще излязат за първи път заедно на една сцена в почивката между полувремената на Супербоул, съобщават световните агенции. Петте музикални икони ще пеят на 13 февруари на стадион "СоФи" в Ингълууд, Калифорния.

ПЪТ НА ЗВЕЗДА: Асен, който завладя Супербоул 2020

Доктор Дре, Снуп Дог и Кендрик Ламар са родом от южната част на щата. "Възможността да участвам в шоуто и да го направя в задния си двор е една от най-големите тръпки в кариерата ми", посочва в изявлението си Доктор Дре. Носителят на седем награди "Грами" допълва, че изпълнението им ще бъде "незабравим културен момент".

МУЗИКА, СЕКС И ПОЛИТИКА: Джей Ло и Шакира с взривяващо шоу на Супербоул (ВИДЕО+СНИМКИ)

Доктор Дре, Еминем, Мери Джей Блайдж и Кендрик Ламар имат общо 44 награди "Грами". Първенец по отличия сред тях е Еминем с 15 статуетки. 

Супербоул се завръща в района на Лос Анджелис за първи път от 1993 г. насам. Половинчасовото шоу ще бъде продуцирано от "Рок нейшън" и Джес Колинс. Финалът на първенството на Националната футболна лига и развлекателната програма ще бъдат излъчени на живо от телевизия Ен Би Си.

СЛЕД 50 ГОДИНИ: "Канзас Сити" отново доминират в Супербоул (ВИДЕО+СНИМКИ)

Доктор Дре, Снуп Дог, Еминем, Мери Джей Блайдж и Кендрик Ламар се присъединяват към звезди на музиката като Бионсе, Мадона, "Колдплей", Кейти Пери, Ю Ту, Лейди Гага, Майкъл Джексън, Дженифър Лопес и Шакира, които са пели в почивката между полувремената на Супербоул. Миналата година за доброто настроение на публиката се погрижи певецът Уикенд.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Източник: БТА