Певицата сияе от корицата на модното списание Vogue

Светът не спира да се възхищава на новата Адел. Поп дивата влезе в историята като първата знаменитост, която в един и същ месец се появи на корицата на американския и британския Vogue и изглежда страхотно върху тях.

СНИМКИ НА АДЕЛ ПРЕДИ И СЛЕД ДИЕТАТА ВИЖТЕ ТУК

Адел блести, в последните три години певицата е тренирала усилено всеки ден от 2 до 3 пъти, въпреки разместените си гръбначни прешлени, и е свалила 45 килограма.

Адел разкри как е свалила 45 килограма (СНИМКИ)

Певицата споделя пред Vogue, че за нея тренировките са се превърнали в начин да разпуска.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

2017 година се оказва изключително тежка за Адел. Тя преминава през период на тревожност и депресия, дори отношенията със собствения ѝ син стават напрегнати.

НЕУЗНАВАЕМА: Адел изуми всички, стопи още килограми (ВИДЕО+СНИМКИ)

Певицата решава да започне да се грижи за себе си, посещава терапевт и работи върху проблемите си.

Снимка: GettyImages

За развода си тя споделя, че причината не е в изневяра или предателство, а двамата просто са престанали да бъдат щастливи един с друг. За живота след развода, певицата разказва, че не е било лесно, но в момента е щастлива с новото си гадже Пол, който я кара да се чувства добре и в безопасност.

Снимка: GettyImages

Адел също така иска да даде добър пример на сина си и смята, че за него е най-добре да я вижда влюбена и обичана. Звездата споделя още, че има да извърви дълъг път до себеоткриването си, но е в правилната посока. 

ПЪЛНА ПРОМЯНА: Адел отслабна с 44 килограма (СНИМКИ)

„Къси разкази”: Момче свали 70 кг за една година (ВИДЕО)

Приспива ви се след хранене? На какво е симптом

Адел остави бакшиш от 2020 долара

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.