Предложението е дошло от едно от големите имена в политиката

"Предложиха ми да бъда вицепрезидент". Това заяви в студиото на „Събуди се” певицата Есил Дюран. Тя допълни, че предложението е дошло от едно от големите имена в политиката. 

"Вълнувам се от това, което се случва в страната. Ние живеем в тази държава. Политиката е част от нашия живот. няма как да имам право да гласувам и да не се информирам за кого точно ще гласувам и за какво си избирам да живея". 

„Живеем в особено време. За някои е твърде неприятно. За други – огромна възможност да променят посоката и да намерят смисъла в нещо различно”, подчерта звездата.

"Вкусът на историите": Есил Дюран за живота след 50

„Винаги звуча много оптимистично, както казват хората за мен. Но съм и до болка откровена. Не мога да бъда друга. Имам и своите слаби моменти. Но точно те, ме карат да се вдигна на следващия ден с още по-голям ентусиазъм”, сподели звездата и допълни: „Опитвам се да направя света около себе си прекрасен”.

По думите й  чарът на една жена се състои в това да си знае недостатъците, да се опитва да ги поправи, но да не се срамува от тях.

Повече гледайте във видеото. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.