Приет е за лечение в столичната болница „Св. Анна"

Дипломат е пострадал в катастрофа на магистрала „Тракия”. Инцидентът е станал край Ихтиман малко след 12.00 ч. във вторник. Колата на дипломата - чужд гражданин, се ударила в мантинелата и паднала в дере край пътя, съобщиха за NOVA от МВР.

На място е изпратена линейка, която е транспортирала дипломата в столичната болница "Света Анна". По информация на Спешна помощ пострадалият е 42-годишен турски гражданин. Приет е в Спешното отделение с 4 счупени ребра и тежка фрактура на тазобедрена кост. Ще бъде хоспитализиран в Клиниката по ортопедия и травматология на лечебното заведение, информират от "Света Анна".

Пиян тийнейджър открадна три коли, катастрофира с две от тях

Инцидентът с дипломатическия автомобил станал причина и за втора катастрофа на същото място. Шофьор спрял да помогне на пострадалия при първото ПТП и автомобилът му бил ударен от трета кола. В блъснатия автомобил пътувало и дете, което е пострадало и е откарано в "Пирогов".

 

 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.