Легендарната група „Металика” ще подгрява събитието

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев се пуска в ново предизвикателство. Родният състезател ще участва във вид нов спорт, наречен Triad Combat, който съчетава правилата на бокса и смесените бойни изкуства (MMA). Първите подобни двубои ще се състоят на 27 ноември в зала Globe Life Field в Арлингтън, Тексас, пише Gong.bg.

Кубрат Пулев стана студент в УНСС

Освен Пулев, други ясни участници са двукратният световен шампион в тежка категория Франк Мир, както и Майк Пери. Легендарната група „Металика” ще подгрява събитието, информират още организаторите. Любопитно е да се отбележи, че мачовете ще се състоят в триъгълни рингове, a рундовете ще бъдат от по две минути.

Според журналиста Дан Рафаел, съперник на Пулев ще бъде бившият световен шампион в две категории в ММА Витор Белфорт. В Twitter той съобщи, че сблъсъкът ще бъде основното събитие на вечерта. В момента двете страни преговарят и договорът не е подписан.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.