Двамата заявиха в съдебната зала, че съжаляват за извършените деяния

Съдът остави за постоянно в ареста обвиняемия за убийството на съпругата си Евгения Владимирова - Орлин Владимиров, и баща му Пламен Владимиров, който е помогнал за укриването на трупа.

Съпругът на Евгения, заподозрян за убийството й, отправял призиви за помощ в издирването

Двамата заявиха в съдебната зала, че съжаляват за извършените деяния. Пламен Владимиров поиска по-лека мярка заради влошено здравословни състояние. Съдът обаче не уважи искането му. Мярката може да бъде обжалвана от адвоката на обвиняемите в тридневен срок.

Ако двамата мъже бъдат признати за виновни, ги чака присъда "лишаване от свобода" от 10 до 20 години. Към момента писмени официални показания пред прокуратурата не са давани.

Откриха тялото на жена от София, която беше в неизвестност

Двамата обвиняеми са признанали за убийството и укриването на трупа на 33-годишната Евгения Владимирова пред близки и приятели. Към момента най- вероятната причина за извършване на убийството е ревност.

„Имало е някаква борба между пострадалата и нейния съпруг. Той дава сведения, че я е душил с ръце, като помислил, че е починал. Но тя е била жива. В последствие той й омотава главата, като запушва отворите, през които може да диша, с два пласта стреч фолио, което се оказва фатално за съдбата на жената. Тя умира в следствие на задушаване. Трупът е бил укрит от баща му”, обясни прокурор Чавдар Железчев.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.