Разследващите са категорични, че става въпрос за убийство

Откриха тялото на 33-годишна жена от София в околностите на Перник. Тя беше в неизвестност от октомври тази година. Разследващите са категорични, че става въпрос за убийство. Има трима задържани за тежкото престъпление. 

„На този етап не можем да съобщим как жената е била умъртвена. Проверени са всички възможни версии, за които можем да се досетим. Категорично случаят се касае за насилствено причинена смърт”, заяви на брифинг Николай Станчев - началник на отдел „Разследване" в СДВР. 

Във връзка със случая са задържани трима души. „Това са мъжът на жената, баща му и майка му”, добави той.

Полицията издирва изчезнала жена в София

По-късно от Софийската градска прокуратура съобщиха, че във връзка с извършено убийство на 33-годишната Е.В. е привлечен към наказателна отговорност 36-годишния О.В. и 60-годишния П.В.

С постановление на прокурор в СГП обвиняемите са задържани за срок до 72 часа, за да бъде осигурено довеждането им пред съда с цел разглеждане на искане за вземане спрямо тях на постоянна мярка за неотклонение задържане под стража.

Предстои СГП да внесе искане за вземане спрямо обвиняемите на най-тежката мярка за неотклонение.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.