Две жени се оплакаха от сексуално посегателство

Звездата от "Сексът и градът" Крис Нот е обвинен в сексуално посегателство от две жени. Едната от тях твърди, че актьорът я е изнасилил брутално в апартамента си през 2004 г., когато той е бил на 49 години, а тя само на 22.

Обвиненията срещу американския актьор, който сега е на 67 години, са подробно описани в нов материал на The Hollywood Reporter, публикуван днес, съобщава „Дейли Мейл”.

Според изданието двете жени, които не се познават помежду си, са се обърнали към THR поотделно. Актьорът категорично отрича обвиненията.

Продължението на "Сексът и градът" с рекорден брой гледания

Първата жертва – Зоуи твърди, че е посетила дома на актьора в Западен Холивуд, за да върне книга, която той ѝ е дал назаем, докато втората заявява, че е посетила апартамента на Нот в Гринуич Вилидж след среща, когато той я поканил да опита "колекцията му от уискита".

И двете жени твърдят, че неотдавнашната публичност около рестартирането на "Сексът и градът" е "задействала" ужасяващите спомени.

Кари и Тузара отново заедно (СНИМКИ)

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

 
Източник: БГНЕС