Първите два епизода бяха излъчени преди няколко дни

Продължението на американския сериал "Сексът и градът" (1998-2004) със заглавие And Just Like That ... е с рекордни гледания. Това съобщава онлайн изданието The Wrap. През първите 24 часа първите епизоди на сериала са заели първо и второ място по гледания сред всички филми и сериали, пуснати в платформата. Точните цифри за гледанията обаче не се посочват, но общата аудитория в САЩ към октомври е 45,2 милиона абонати.

Сара Джесика Паркър повдигна завесата пред новите серии на “Сексът и градът“

"Сексът и градът" започва да се излъчва през 1998 г., като са заснети общо шест сезона. Сериалът е базиран на едноименния роман на Кандис Бушнел. Серийната комедия-драма за четири приятелки, независими успешни жени, се развива в Ню Йорк. Телевизионният сериал повдига различни социални теми: феминизъм, ролята на жената в съвременното общество, еднополови връзки, секс и любов. Новите епизоди на сериала са продължение на историята на приятелки, които „преминават от трудните реалности на живота и приятелството на 30-годишна възраст към още по-трудните реалности на живота и приятелството на 50-годишна възраст“.

Звездите от "Сексът и градът" се събраха за продължението на сериала (ВИДЕО)

Въпреки еднаквото значение на героините, всеки епизод е изграден около една от тях - авторката на популярната рубрика в измисления вестник "Ню Йорк Стар" - Кари Брадшоу, изиграна от Сара Джесика Паркър. Нейната героиня се радва на широка популярност по време на излъчването на сериала и по-късно е призната от критиците за един от най-изявените женски образи в историята на американската телевизия. През 2008 и 2010 г. по поредицата излизат два пълнометражни филма - "Сексът и градът" и "Сексът и градът - 2".

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Източник: БГНЕС