Те проследяват живота на Миранда, Кари и Шарлот

След години слухове за завръщането на сериала "Сексът и градът" на екран, това най-сетне се превръща в реалност. Новата поредица носи заглавието "И просто така" и се очаква да започне в края на тази година.

Разбира се, главно действащо лице и този път е актрисата Сара Джесика Паркър, която направи важно съобщение за своите почитатели. В кратко видео тя сподели кога ще е премиерата на новите епизоди.

"Здравейте от Ню Йорк, "Пето авеню"! Заедно с моите приятелки снимаме новата глава от "Сексът и градът" или както ние обичаме да ѝ казваме - "И просто така". Между другото - премиерата ще бъде през декември", заяви Сара Джесика Паркър. Докато тя съобщава за премиерата, зад нея се вижда как трите приятелки се разхождат из града.

В Ню Йорк започнаха снимките на продължението на „Сексът и градът“ (ВИДЕО)

Както вече стана ясно, Саманта (Ким Катрал) няма да участва в новите епизоди, но някои от старите герои се завръщат на екран. Сред тях са Тузара, Стийв и Хари. Ще има и нови попълнения.

Новите серии (10 на брой с продължителност от по 30 мин.) ще проследят живота на Миранда, Кари и Шарлот, които се сблъскват с всякакви трудности в живота, но въпреки това се опитват да запазят приятелството си.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.