Инцидентът в станал във вторник

3-годишно дете е в болница след падане от четвъртия етаж на сграда в Сливен. То е настанено в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“.

Сигналът за инцидента е подаден на 28 декември в 11:50 ч. Детето е паднало от хотелската стая  върху бетонната козирка на входа, докато родителите му го чакали на вратата на стаята. Козирката е на 7 метра под прозореца, от който паднало детето.

По информация на болницата в Сливен, детето е  стабилизирано. Има черепно-мозъчна травма. Няма увреждания на вътрешните органи.

По случая се води досъдебно производство за причиняване на телесна повреда. Разпитват се свидетели. Предстои да бъде назначена съдебно-медицинска експертиза, съобщават от Апелативната прокуратура в Бургас. 

„Семейство от Пловдивско е било на почивка в хотел в град Сливен. При тръгването на семейството, тригодишното момиченце е паднало през прозореца от четвъртия етаж. Паднало е от 7 метра. Има фрактура на черепа и е настанено в отделението по Анестезиология и реанимация в областната болница. Води се досъдебно производство, но най-вероятно се касае за нещастен случай”, заяви районният прокурор Христина Блецова.

Пребиха жестоко дете с тръби и колове, за да откраднат колелото му (ВИДЕО)

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.