Това им струвало около 600 лв.

Мухъл и мръсотия в къща за гости в Сапарева баня. В такива условия няколко семейства от София са посрещнали Нова година. Това им струвало около 600 лв.

Оказало се, че снимките в обявата в интернет нямат нищо общо с действителността. И вместо мивка, в банята имало леген с вода.

Сигнал до NOVA подаде Диди Величкова. Тя видяла къщата за гости в интернет. Снимките били на приятна и чиста къща за гости. „Снимките бяха подвеждащи”, категорична е тя.

Как над 300 души резервираха една и съща къща за Нова година?

Величкова организирала почивката на три семейства. Капарирала къщата още на 1 октомври. Взела и майка си, която е 100% инвалид.

„След като влязохме в къщата, намерихме изключителна мръсотия. Вратата беше пробита и залепена с тиксо, мивките мръсни. Останали мръсни вилици и лъжици. Печката счупена и немита незнам откога. Столовете бяха наполовина столове, масата ще падне, ако се упреш в нея. В банята нямаше мивка, а много мръсен леген”, разказва Величкова.

Като се прибрали, от багажа им започнали да излизат хлебарки.

Собственичката на къщата отказа на NOVA да отговори на обвиненията.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.