Има пострадал

Задържаха трима души при опит за кражба от фирмен склад в Горна Оряховица. Единият от тях е пострадал, научи NOVA. По първоначална информация днес около 11.00 ч. в полицейското управление в железничарския град е получен сигнал от частна охранителна фирма за нарушение в техен обект.

Непълнолетен е задържан за стрелбата по автобус в Пловдив

Снимка: Пламен Иванов, NOVA

Към адреса незабавно е насочен полицейски екип. Единият от униформените забелязал в двора на фирмата хора и се насочил към тях. Колегата му тръгнал към сградата. В същото време върху него се нахвърлил мъж, който се опитал да избяга. Произведени били изстрели със стоп патрон, при което беглецът е пострадал. Той е откаран във Великотърновската болница.

Стрелба по автобуси в центъра на Пловдив (ВИДЕО)

Снимка: Пламен Иванов, NOVA

По предварителни данни е с повърхностни наранявания и без опасност за живота. Незабавано са били предприети заградителни мероприятия и са задържани още двама души. На местопроизшествието се извършва оглед. Към момента няма данни за неправомерни действия от страна на полицейските служители.

Задържаха стрелеца от Хасковско (СНИМКИ)

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.