Той беше арестуван след насилие срещу лекар

Районна прокуратура – Русе привлече в качеството му на обвиняем Венцислав Ангелов, известен с прякора Чикагото, за това, че е извършил непристойни действия в кабинета на общопрактикуващия лекар И. И. - викал, обиждал, отправил закани, нападнал, блъскал, съборил на земята и душил лекаря. Ангелов е задържан за срок от 72 часа. 

След като бъдат разгледани материалите по преписката от 2 РУ, където е задържан Ангелов, държавното обвинение ще реши дали да предприеме действия срещу мъжа.

Агресия срещу лекар заради поставена ваксина (ВИДЕО)

Задържаха мъжа, нападнал медик заради ваксина

Ангелов беше задържан късно снощи заради агресия и насилие срещу лекар в кабинета му в Ново село. На видео, което се излъчваше на живо в социалните мрежи, се вижда как двама души влизат в кабинета на лекаря, започват да го снимат, като му задават въпроси. Стига се до физическа агресия, придружена от непрекъсната вербална атака. Българският лекарски съюз сезира Прокуратурата.

 

 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.