Причината за взетото от нея решение да сложи край на живота си не е ясна

Победителката в конкурса за красота „Мис САЩ" 2019 Чесли Крист се е самоубила в центъра на Ню Йорк. Това съобщи New York Post, позовавайки се на източници от правоохранителните органи. Тя е скочила сама от прозорец на 60-етажна сграда около 7:15 ч. местно време. Крист е живеела в небостъргача, като за последно е видяна на терасата на 29-тия етаж.

СНИМКИ НА ЧЕЛСИ КРИСТ ВИЖТЕ ТУК

Чесли Крист е оставила предсмъртно писмо, в което моли всичките й вещи да бъдат предадени на майка й, провъзгласена за "Мисис Северна Каролина" през 2002 г. В него обаче не се споменават мотивите за самоубийството й.

Малко преди да скочи победителката в конкурса за красота „Мис САЩ" 2019 е написала в личния си профил в Instagram: „Нека този ден ви донесе мир и покой”.

30-годишната Крист е родена в Джаксън, Мичиган. Тя е завършила право и след като печели титлата "Мис САЩ", работи като кореспондент на телевизионното развлекателно предаване "Екстра".

23-годишен модел и звезда на Netflix се самоуби (СНИМКИ)

"Сърцата ни са разбити. Чесли беше любим член на семейството на "Екстра". Изказваме най-дълбоки съболезнования на всички нейни близки и приятели", се казва в изявление на уебсайта на предаването.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.