Надникваме на снимачната площадка на предстоящия сезон на хитовия сериал на NOVA, в който ни очакват големи обрати, интриги, задкулисни игри и манипулации

Какви са основните теми и какво да очакват феновете на сериала, който стартира на 22 февруари от 22.30 ч. в ефира на NOVA? Повече подробности научаваме от репортера Дилян Калчев в сутрешния блок „Здравей, България“. Четвъртият сезон на „Братя“ е посветен на свободата. Героите вече са разбрали кои са, какви искат да бъдат и къде искат да стигнат. Трудностите тепърва започват за тях.

„Това, което мога да изведа като важна тема, е свободата на избора. Това е тема важна и за Денис не само в този сезон, но и по принцип. Той не харесва слабохарактерните хора и мрази факта, че самият той не е имал право на избор в повечето моменти от живота си. Това е причината да се превърне в това, в което е“, разкрива мотивите на персонажа си актьорът Владимир Михайлов, въплътил се в образа на Денис Топал.

„Определено ни очакват големи обрати, много интриги, задкулисни игри, манипулации… Този сезон е много наситен и според мен темата е свободата. Затова и всеки един от персонажите трябва да вземе своите решения и да се бори за своята свобода“, открехва завесата актрисата Лора Христова.

Заедно с новия сезон по NOVA: Първокласни продукции в звездна компания

Актьорите споделят, че сезон 4 на „Братя“ ще остане верен на традицията за високо напрежение и постоянни неочаквани обрати в действието.

„Допада ми формата и тази нестандартна дължина. Историята и актьорите ми харесват“, допълва Христо Шопов, влязъл в ролята на Филип Карамитев.

„Харесва ми какво се случва с героите и всички обрати, посланията, които не са толкова натъртени, но са изведени като въпроси над които да разсъждават зрителите“, споделя мнението си Владимир Михайлов.

„Всеки актьор е различен в това което прави. Марин ми дава възможност да покажа доста голяма палитра от човешките качества, които доста хора притежават. Опитвам се да правя Марин голям хамелеон, който общува с всеки по различен начин и се надявам да ми се получава този експеримент, който правя със себе си“,  коментира актьорът Тигран Торосян. „Има много провокации около персонажите, с които общувам, защото Марин е много хитър, интелигентен, наблюдава от страни ситуациите мълчаливо и след това предприема крайни действия. Също така дава съвети на човека, но когото е верен – Филип Карамитев. Затова очаквайте много изненади от Марин.“

Искра Донова и Мартин Петков – екранните майка и син за финала на трети сезон на „Братя“

„И аз съм изненадан, че г-н Филип Карамитев оцелява на финала в миналия сезон. Чувствам се като възкръснал“, коментира завръщането на героя си Христо Шопов. „Практиката е, че всеки следващ сезон е по-добър от предишния и се надявам и този да е така.“

В Сюжетната линия предстоят много изненади и интересно развитие на личностите на героите.

„Трудно се влиза в кожата на всеки друг човек, особено като говорим за Юлия. Тя е фатална, опасна, човек на крайностите. Съвсем различна, непредвидима и в същото време предсказуема и интересна. На мен чисто актьорски ми е много вкусно да я разнищвам“, анализира героинята си Лора Христова.

Зрителите могат да очакват един заплетен, динамичен и изпълнен с изненади сезон.

Не пропускайте премиерата на четвърти сезон на „Братя“ на 22 февруари, вторник от 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.