Гледайте новите епизоди на криминалната драма от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA

Конфликти, тайни от миналото и непредвидени ситуации очакват героите в новите епизоди на „Братя“ тази седмица по NOVA. Поредни проблеми очакват Радо Андреев след потвърждението на голямата поръчка от наркотика „синя муха“. Първоначално наркобосът ще бъде доволен заради проявеният интерес от важни  клиенти, но радостта няма да трае дълго. На пазара ще се появи привидно същата синтетична дрога, но на двойно по-ниска цена. Кой се крие зад конкурентния амфетамин и има ли причина Андреев да се съмнява в някой от познатите си хора?

Ива рискува с опасен ход в „Братя“

Междувременно удари по репутацията Денис Топал заплашват да навредят на новия му честен бизнес. Неочакваните действия ще повдигнат въпроса кой може да се крие зад умишлената атака срещу него. Сандо ще има предложение кой може да се възползва от дискредитирането на Денис, но как ще решат двамата братя да разчистят сметките си с вероятния враг и какви ще бъдат последствията? 

Елена научава секретна информация за Денис в „Братя“

Успешната сделка на Ива с Мосев поставя бременната жена в изгодна позиция. Тя умело се възползва от напрежението около появата на мистериозния играч на пазара на наркотиците и използва момента да продължи умело да изпълнява плановете си за отмъщение. С какви хитри методи ще си послужи Ива, за да се доближи до целта си и ще се окажат ли действията й фатални? 

Фатална семейна вечеря нажежава обстановката в „Братя“

В новите епизоди конфликтът между Юлия и Марин ще се задълбочава с всяка изминала минута. Личният асистент на съпруга й си позволява неприемливо отношение и я кара да се чувства постоянно унизена. Напрежението ще продължи да се покачва, когато се появява нов повод за съревнование между двамата. Каква ще бъде причината и как ще реагира опасната украинка?

Фотография: NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.