Според британските медии срещата се е състояла в замъка Уиндзор

Британският принц Хари посети баба си, кралица Елизабет II, заедно със съпругата си Меган. Визитата се състоя преди семейството да отпътува към Нидерландия за игрите "Инвиктус", съобщи говорител на двойката. Спортното събитие, основано от Хари за военни ветерани с увреждания, започва в Хага в събота.

Британските медии съобщиха, че срещата на Хари и Меган с кралицата се е състояла в замъка Уиндзор. Елизабет ще отпразнува 96-ия си рожден ден след няколко дни.

Обвиниха принц Хари в неуважение към кралицата

37-годишният принц и 40-годишната му съпруга бяха критикувани от британските таблоиди, че са пропуснали панихидата на принц Филип в Уестминстърското абатство на 29 март.

Филип, който беше женен за кралицата в продължение на 73 години, почина през април миналата година, само няколко седмици преди да навърши 100 години. Хари и съпругата му се отказаха от кралския живот и се преместиха в Северна Америка преди две години. В резултат на тяхното решение правителството на Обединеното кралство оттегли финансираната от данъкоплатците защита при посещенията им във Великобритания.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: БГНЕС