Припомнете си епизодите на комедийния сериал „All Inclusive“ от 21.00 ч. в ефира на NOVA

Летните приключения на приятелите от „All Inclusive“ продължават и тази вечер с много смях и неочаквани обрати от 21.00 ч. по NOVA. Семейство Чобанови (Ненчо Балабанов и Елена Атанасова) и семейство Сиромашки (Любен Кънев и София Маринкова) скачат в люта водна битка. А Надя (Йоанна Начева) среща нови приятели, които ще ѝ покажат света на истинските приключения.

Слънце, море и смях в „All Inclusive“ по NOVA

В първият епизод на комедийния сериал невалидни резервации принудиха приятелите да се настанят временно в каравана до лъскав хотелски комплекс на южното ни Черноморие. Въпреки че условията в караваната не са 5-звезден лукс, постепенно ваканцията им се превръща в голямо забавление.

Ненчо Балабанов с нова песен и предизвикателство към влюбените двойки

Най-недоволна от създалата се ситуация е 17-годишната дъщеря на Христо и Марияна – Надя, защото е на море с родителите си, вместо с приятели. Най-страшното за нея идва, когато остава без телефон и без достъп до социалните мрежи. Спасението е мистериозният еколог Мартин (Алекс Иванов), който я запознава със своите приятели - група млади екоактивисти, които се борят за голяма кауза: опазването на нашето красиво Черноморие от застрояване.

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.