Актьорът от комедийната поредица „All Inclusive“ се радва на любовта на публиката и търси вдъхновение в пътешествията и смеха

Ненчо Балабанов е актьор, певец и комик, с безспорен талант, превъплътил се в ролята на Христо Чобанов от комедийния сериал „All Inclusive“. В „На кафе“ той предизвиква публиката на NOVA и отправя покана за театър

Артистът кани публиката на NOVA на премиерата на постановката „На къс повод“ на Здрава Каменова и Светльо Томов. Пиесата е написана по действителни истории и в нея актьорът си партнира с чаровната Алекс Раева. Спектакълът е поднесен с много хумор и в него преобладават забавните ситуации, но тъй като в живота няма само смях и шеги, в него на моменти е добавена и по една сълза.

Защо възпя любовта си?

„Това е песен по истински случай, в който разказвам моята любовна история. До сега не ми се е случвало да направя самоцелно песен. Имам нужда от импулс, който да ме провокира да я измисля и реализирам. В случая творях на „крилете на любовта“. Това е най-добрият начин и така се роди песента „Когато си до мен“. Не е готов все още клипа към нея и затова се обръщам с едно предизвикателство към всички зрители. Моля всички влюбени двойки, които желаят да си заснемат видеа към песента, която я има вече във всички мои социални канали и да ни го изпратят. Ще изберем около 15-тина двойки и ще монтираме видео клипа, в който ще споделим емоцията на любовта заедно с други хора, които се обичат“, споделя пред репортер на „На кафе“ Ненчо Балабанов.

Слънце, море и смях в „All Inclusive“ по NOVA

„Сега съм много щастлив и споделям любовта си с всички“, признава актьорът, който обича да пътува и да споделя преживяванията си, често и в социалните мрежи.

„Обичам да пътешествам и скоро пътувахме с кола под наем през цяла Южна Италия. Разгледахме невероятни места, направихме страхотни снимки и имаме прекрасни спомени. Не си представях почивката да премине само в хотела или на басейн. Но всичко зависи от това, на кое място съм. Ако си на Малдивите ще разгледаш островчето за едни ден. Но там отиваш за абсолютен релакс“, признава актьорът.

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.