Припомнете си епизодите на комедийния сериал „All Inclusive“ от 21.00 ч. в ефира на NOVA

Продължават вълнуващите летни приключения на семейство Чобанови и Сиромашки, временно настанени в обикновена каравана, вместо в луксозния хотелски комплекс на южното ни Черноморие. Тъщата Евдокия и внукът й Сашко са единствените привилегировани да се порадват на 5-звездния лукс на морския бряг. Вълненията няма да я пропуснат и след години самота, тя сякаш е готова отново да отвори сърцето си за любовта. След като става ясно, че единствено нейната резервация в хотела е валидна, тя решава да сподели стаята с изпадналия в житейско затруднение Герхард (Димитър Баненкин). Докъде ще стигнат взаимоотношенията ѝ с германеца от български произход и ще успее ли той да размекне строгостта на Евдокия с романтика и поезия. Ще оправдае ли доверието й поетичният адвокат?

Комични перипетии и забавни морски емоции в „All Inclusive“

Най-недоволна от пребиваването си в караваната на плажа е дъщерята на Чобанови, 17-годишната Надя. Останала без телефон и достъп до социалните мрежи, тя ще потърси спасение в компанията на очарователния и мистериозен еколог Мартин. Къде ще я отведе, каква е каузата, за която той се бори и как ще я възприемат приятелите от обкръжението му?

Ненчо Балабанов с нова песен и предизвикателство към влюбените двойки

Докато Надето опознава връстници с истински важна кауза, при семействата избухва свирепа водна битка. Причината е състезание по аквамногобой. Героите се включват в щура надпревара за спечелване на голямата награда на комплекса. Страстите толкова се нажежават, че ескалират в комична война с преките им конкуренти - новобогаташите Хаджикосеви от Пловдив (Явор Борисов и Елени Декидис). И докато възрастните яростно се борят за победата, най-мъдри остават децата - Сашко (Силвестър Велячки) и дъщерята на пловдивското семейство - Вики (Александрия Чальовски). Вместо да се конфронтират в семейните войни, двамата стават приятели и се впускат във вълнуващи детски приключения.

Слънце, море и смях в „All Inclusive“ по NOVA

Кой ще победи в ожесточеното и много комично състезание, гледайте тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.