Припомнете си епизодите на комедийния сериал „All Inclusive“ от 21.00 ч. в ефира на NOVA

След разкрития гаф от миналото, който заплашва да отнеме любовта на живота му, Христо започва решителна борба в опит да спаси брака си. Той прави поредица неуспешни и изключително комични опити да омилостиви своята наранена съпруга, но на финала няма друг избор, освен да потъпче егото си и да тича през глава след нея. Как ще завърши зрелищното преследване и ще успее ли виновният съпруг да се реваншира за допуснатата грешка в миналото?

Изненадващи съдбовни решения в „All Inclusive”

Неравна, но много комична битка се заформя и при семейство Сиромашки. Състезание по табла разгорещява страстите в комплекса, а мъдрият рибар Чефо влиза в неравна схватка с властната тъща Евдокия, подтиквайки я да преосмисли своите житейски очаквания и нагласи. Залогът е вдигнат и финалната битка между Евдокия и нейния зет Пламен ще реши съдбата на техните семейни отношения.

Трагикомични изненади и шокираща тайна в „All Inclusive“

В Залива на костенурките екоактивистите също се срещат с нови предизвикателства. Екоактивистите, начело с Мартин, сигнализират в местната община, че в дивия Залив, който обитават, живее рядък Черноморски вид костенурки. Те са защитени от закона и застрояването на местността трябва да бъде незабавно прекратено. Влизайки по-надълбоко в проблема, младежите си създават врагове. Къде ги очаква една много неприятна изненада и ще успее ли Надя да помогне на новите си приятели, гледайте в „All Inclusive” тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Състезание по флирт за един ден в „All Inclusive”

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.