Припомнете си епизодите на комедийния сериал „All Inclusive“ от 21.00 ч. в ефира на NOVA

Новината за изневярата на Христо не дава мира на неговата съпруга Марияна, която никога не се е  съмнявала в предаността на мъжа си. В опитите да преодолее силното разочарование, тя взима изненадващо решение. Как ще се отрази то на семейството и на цялата им приятелска компания?

Трагикомични изненади и шокираща тайна в „All Inclusive“

Междувременно, разстроена от разкриването на тайната, която е на път да развали нейното семейство, Надя намери утеха при екоактивиста Мартин. Но тя се чувства все по-объркана и виновна, защото има приятел в София и не желае да бъде предателка. Затова се опитва да избяга от заплетената ситуация дори с цената на лъжа. Ще бъде ли разкрита и ще угаснат ли зараждащите се чувства между нея и Мартин?

Състезание по флирт за един ден в „All Inclusive”

Междувременно, лъжата на Елена относно уж взаимната им мечтата за второ дете, не спира да измъчва измамения Пламен. Малкият Сашко се превръща в усърден вестоносец в комичните спорове между двамата си родители. На какво е готова Елена, за да си върне доверието му и ще намери ли сили той да й прости?

Неочаквани обрати и свирепа водна битка в „All Inclusive”

Тъщата Евдокия също се изправя лице в лице с истината. Плътно до нея отново е най-верният й съюзник - внукът Сашко, но ще успее ли детето да й помогне, гледайте епизода на „All Inclusive” тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.