Христо Иванов смята, че трябва да се намери механизъм за по-голяма диалогичност

"Трябва да намерим механизъм за по-голяма диалогичност по национални приоритети, така че наистина да можем в следващите шест месеца или една година, в зависимост как се развиват политическите събитя, да предложим постижения, които да постигнем". Това каза съпредседателят на Демоктратична България Христо Иванов при началото на разговорите с ПП за съставяне на кабинет в рамките на настоящия парламент.

Иванов посочи, че се стъпва на 6 месеца трудна турбулентност, но добри постижения и благодари за сътрудничеството. "Трябва да си извадим уроци, да има ясна програма, ще трябва да подобрим структурата на вземане на решения в едно бъдеще управление и да подходим по конкретен начин към формиране на мнозинство в парламента", добави Иванов.

По думите му: "Това управление има смисъл, ако намерим механизъм да запазим този темп на работа, който досегашният парламент наложи, и да го разширим". 

По-рано ПП разговаря за подкрепа на правителство с техен мандат с другия си коалиционен партньор БСП.

Василев след преговорите с БСП: Постигнахме съгласие по приоритетите на правителството

ВСИЧКО ЗА КРИЗАТА В УПРАВЛЕНИЕТО ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.