22-годишен мъж издъхна в пернишка болница след стрелба

Полицията издирва 51-годишен мъж заради убийство в Радомир. След като сам се обадил на органите на реда, за да каже, че е прострелял човек, Бисер Петров изчезнал безследно.

Все още не е ясна конкретната причина за спора, довел до фаталния край. По данни от разследването между семействата на Петров и Людмил Драганов от години е тлеел конфликт. Съседите обаче не знаели за него.

Застреляха в главата 22-годишен мъж в Радомир

Малко преди 23.00 ч. във вторник Бисер и синът му Ивиан засичат на улицата 22-годишния Анджело Драгомиров. Заради стара семейна вражда започва поредният скандал между тях. Спорът ескалирал и Анджело се прибрал у дома, за да вземе бухалка. При завръщането му 51-годишният Бисер Петров вади пистолет и стреля.

Съседите чули три изстрела. Дали оръжието е законно притежавано, тепърва ще се установява. 22-годишният Анджело е приет по спешност в пернишката болница с огнестрелна рана в главата. Лекарите не успели да се преборят за живота му. Приятелката му, с която е бил по време на инцидента, още не може да осъзнае случилото се.

„Не е човешко. Не сме в състояние да кажем каквото и да било. Просто полицаите да си свършат работата”, каза момичето.

Бисер Петров сам позвънил на телефон 112, за да каже, че е прострелял човек. След това изчезнал. Обвинение за умишлено убийство е повдигнато на сина му Ивиан, който също е присъствал на конфликта. А съседите на 22-годишния Анджело го описват като кротък и скромен младеж.

Около час след убийството криминалистите открили опожарена колата на Бисер Петров.

 Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.