Победителят от първия сезон на шоуто наскоро успял да си построи нова лодка

„Както във всяка една област, така и в тази с морските атракции, търсенето се промени. Ако преди години хората се наслаждаваха на това да се возят на лодка, сега станаха изключително нетърпеливи. Искат по-най-бързия начин да стигнат от една точка до друга, да си направят снимка, която да качат в социалните мрежи и не е важно какво получават като впечатление, а са важни лайковете”. Това сподели в предаването „На кафе” победителят от първия сезон на "Биг брадър" Здравко Василев, който наскоро успял да си направи нова лодка, след като продал старата.

„Изключително съм доволен, че за по-малко от два месеца успях да я построя. Това беше едно старо изоставено корито, което след обстоен преглед, се оказа че е запазено като конструкция и се доизгради”, разказа той.

„Очаква ни кратък, но силен летен сезон това лято. Но това, което ще предложим, ще бъде най-лошата форма на туризъм – голям хаос, натовареност и едва ли ще можем да предложим качествен продукт, с който да можем да впечатлим нашите гости. Но такива са обстоятелствата – има голямо застрояване по Черноморието, при тези пропуски през годините с туризма”, подчерта Василев, който живее в Приморско.

Целия разговор гледайте във видеото.  

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.