Днес Окръжният съд ще гледа мярката за неотклонение на 15-годишния шофьор на автобуса

Близки и приятели на загиналите в Бургас полицаи продължават да поднасят цветя на мястото на катастрофата.

„Познавах и двамата полицаи. Те бяха изключително добри хора. Надявам се Прокуратурата и разследващите органи да си свършат добре работата. Апелираме този случай да не бъде забравен. Искаме промени в закона. При подобни случаи да има бързо производство и доживотен затвор без право на промяна”, каза Йорданка Лазаринова от Съюза на българските командоси.

България почете паметта на загиналите полицаи в Бургас (ОБЗОР)

„Не познавах загиналите, но трябва да се променят много неща. Полицаите работят при ужасни условия – нямат техника, ресурс. Всичко е толкова старо и дори нямат право да използват, каквато и да е форма да защитят себе си. От години се опитват да протестират, но никой не им обръща внимание”, каза друг дошъл да почете паметта на полицаите.

Днес Окръжният съд в Бургас ще гледа мярката за неотклонение на 15-годишния шофьор на автобуса. В неделя Районният съд ще реши дали и тримата сирийски граждани ще останат за постоянно в ареста за каналджийство.

Повече гледайте във видеото.

ВСИЧКО ЗА ТЕЖКИЯ ИНЦИДЕНТ ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.