Не пропускайте финалния пети сезон на хитовата криминална поредица „Братя“, тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

От старта на поредица до сега са излъчени 221 епизода, които предизвикаха голям зрителски интерес. В новия сезон ще проследим развръзката на цялата заплетена история, а повече детайли какво да очакваме разказва репортер на „Здравей, България“.

В последния пети сезон сериалът „Братя“ ще предложи на зрителите микс от напрегнати сюжети, голяма динамика на действието и постоянни изненадващи обрати.

„Очаква ни много силен пети сезон и това ще си проличи още в епизода довечера. Започваме с едно изненадващо събитие, което ще даде отговор на въпроса: „Къде изчезна Денис Топал и по какъв начин се спаси от ареста в последния епизод на четвърти сезон?“ Това събитие ще отвори и много нови въпроси, чиито отговори ще търсим в продължение на целия пети сезон“, разкрива продуцентът на сериала Краси Ванков.

„Лора се завръща с мир, което отговоря на характера й. Тя е положила огромни усилия да започне всичко на чисто. Тя е човек на каузите, въпреки развоя на събитията в трети сезон. Това, което й се случи тогава, преобърна цялото й човешко същество и подредената й представа за живота. Всичко това, което се случи беше много анти нея самата. В този сезон тя се завръща, но е много по-подредена“, разказва актрисата Йоанна Темелкова, която се завръща като Лора в новия сезон. „Ако трябва да ти отговоря на въпроса дали Лора и Драго ще се съберат и ще бъдат щастлива, това означава да разкажа целия сезон, което няма да направя.“

NOVA представя първокласни продукции през есенния телевизионен сезон

Петият сезон на „Братя“ е сезон на истината. В него всичко ще излезе наяве и зрителите ще разберат истини за героите, които бяха забулени в мистерия.

„Основната тема на новият ни сезон е изкуплението. Връщането към корените и самия себе си. Ще дадем много отговори на въпроси, които са поставени  продължение на всичките четири сезона, но те ще намерят отговорите си точно сега“, допълва продуцентът.

На финала се очаква всички герои да научат уроците си от грешките, които са допуснали в предните сезони.

„Силно се надявам урокът, който Ива ще научи през последния сезон да е смирение, прошка. Малко да се укроти, тъй като много неща й се случиха“, споделя актрисата Искра Донова, която се превъплъти в образа на желязната лейди, който е един от най-противоречивите в сериала. Героинята й премина през много трудности и препятствия, за да достигне до това състояние. „За съжаление този, които може да озапти Ива го убиха в края на трети сезон и това е нейният съпруг Калин. Не мисля, че има друг такъв човек, освен големият й син. Да си снимал толкова много епизоди, с такъв мащаб е много тъжен моментът, в който нещата приключват. Пожелавам на зрителите да се забавляват така, както ние се забавлявахме докато го снимахме. Постарахме се много и се надявам да го харесат.“

„Братя“ се завръща в ефира на NOVA с пети сезон

В допълнение на многопластовите образи, динамиката на действието и напрегнатите криминални сюжети продуцентите на сериала се стараят винаги да включат и обществено значими теми. „В този сезон това е темата с боклука и горенето на токсични отпадъци, които са на ръба на закона в България, което ни изправя пред една екологична криза“, споделя повече за темите Краси Ванков.

„Смятам, че е напълно логично това да е последен сезон, който няма да остави повече въпроси. Днес в 22.30 ч. започва финалът на „Братя“. Не го пропускайте!“, обръща се към зрителите на NOVA Йоанна Темелкова.

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер 22.30 ч. в ефира на NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.